Kamers

In Bed & Breakfast Sonnenburgh hebben we 2 kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Allebei de kamers hebben beschikking over een wastafel en zijn sfeervol ingericht in de stijl van Sonnenburgh. Beide kamers maken gebruik van het gezamenlijke sanitair.

De tuinkamer

De Blauwe kamer

De Tuinkamer
In de riante tuinkamer heeft u een prachtig uitzicht op de tuin van Bed & Breakfast Sonnenburgh. Via de dubbel openslaande deuren heeft u Balkon. Deze tweepersoonskamer heeft een zitje waar een boek gelezen kan worden. In de sfeervolle blauwe kamer komt u heerlijk tot rust. De kamer ligt op het Noord-Westen en is daarmee in de zomer heerlijk koel.
Tuinkamer € 80,- per nacht.
Tarieven zijn inclusief ontbijt, toeristenbelasting en gratis parkeerplaats op eigen terrein.
Blauwe Kamer € 70,- per nacht.
Tarieven zijn inclusief ontbijt, toeristenbelasting en gratis parkeerplaats op eigen terrein.

In het onlangs gerenoveerde sanitair bevindt zich een ruime inloopdouche en een wastafel. Het toilet bevindt zich ook in het gezamenlijke gedeelte van de Bed & Breakfast. De kamers liggen tegenover elkaar in de Bed & Breakfast en zijn daarom ook ideaal geschikt voor families met kleine kinderen. Bij uw aankomst ontvangt u van ons toegang tot het Wifi netwerk zodat u op uw kamer gebruik kan maken van breedband internet.

Boek hier uw kamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.