Omgeving


De bed & Breakfast ligt in de Parken van Apeldoorn en heeft daarmee een unieke locatie om de omgeving van Apeldoorn en de Veluwe te verkennen. In de directe omgeving zijn er veel bezienswaardigheden, gezellige restaurants en interessante musea.

Restaurants in de omgeving

In de directe omgeving vindt u op loopafstand diverse restaurants waar u heerlijk uitgebreid kunt dineren of snel een hapje kunt eten. Op het Raadhuisplein zit Restaurant Jules Verne waar u goed terecht kunt voor een lunch. Of wat dacht u van een overheerlijke proeverij tijdens een High Wine in Brasserie Martins.  Tot slot vindt u in de culinaire hoofdstraat van Apeldoorn, de Van Kinsbergenstraat, diverse restaurants in verschillende prijsklassen. In ons favoriete restaurant Restaurant Don Quichotte reserveren wij graag een tafel voor u.

Fietsen en Bezienswaardigheden

Onze Bed & Breakfast ligt op loopafstand van het winkelcentrum en centraal station en ligt in een prachtige omgeving. Op fietsafstand zijn diverse bezienswaardigheden in Apeldoorn te bezoeken. Binnen een straal van 5 kilometer liggen attracties als Paleis Het Loo en De Apenheul. Voor natuurliefhebbers ligt de Veluwe in onze achtertuin en is een bezoek aan Wildpark Aardhuis een must!

Voor de kunstliefhebbers is er met het Kröller-Müller Museum een wereldberoemde verzameling van voornamelijk 19de en 20ste eeuwse beeldende kunst. In het CODA museum in Apeldoorn zijn er elke zondagmiddag van 14.00 – 15.00 een gratis rondleidingen door de actuele tentoonstellingen en het CODA gebouw. Rondleidingen zijn gratis, voor toegang museum geldt de normale entreeprijs. Kijk voor een overzicht van de tentoonstellingen in CODA op de CODA Website

Uitgaan in Apeldoorn

Apeldoorn heeft diverse leuke pleinen zoals het Leienplein, Raadhuisplein en Caterplein waar u heerlijk kan genieten van een hapje en een drankje op het terras of in een gezellig bruin café zoals De Graaf van Vlaanderen aan de Nieuwstraat. In De Graaf van Vlaanderen worden alle Belgische trappistenbieren geschonken. Wilt u zich onder de echte Apeldoorners begeven dan is Het Nieuws van Apeldoorn een aanrader!